Ramen blinderen Aalsmeer

U bent op zoek naar een bedrijf dat vakkundig en tegen vriendelijke tarieven uw autoruiten kan blinderen? Dan helpen wij u graag verder. Wij zijn de specialist in het auto ramen blinderen in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Hoofddorp. De folies waar wij de ramen mee blinderen van uw auto zijn van de hoogste kwaliteit en wij geven zeven jaar garantie.

U kunt uit de volgende tinten kiezen:

35% lichtdoorlatendheid - Dit is de meest gekozen tint voor personenauto's. Wilt u een deftige uitstraling, dan is deze tint de juiste keuze voor u, maakt autoruiten aanzienlijk donker. Deze tint lijkt het meest op de originele af-fabriek tint.

20% lichtdoorlatendheid - Deze tint geeft uw auto een strakke, chique uitstraling en heeft zoals andere tinten UV- en zonwerende eigenschappen.

5% lichtdoorlatendheid - Dit is het meest donkere tint, het wordt meestal toegepast op bedrijfsauto’s of voor personen die geen inkijk willen hebben van de buitenkant.

75% lichtdoorlatendheid - Deze tint gebruiken we enkel voor de voorportieren. Het is de maximale tint voor de voorportieren volgens de Nederlandse wetgeving.

*Het percentage geeft de hoeveelheid lichtdoorlatendheid aan van de getinte ramen.

Hieronder ziet u een prijsindicatie van de mogelijke kosten voor het blinderen van uw ramen:

Waarom uw auto laten tinten?

De tintfolie is zon- en Warmtewerend en houdt de meeste Uv-straling tegen. Door de grote ruitoppervlakken van een moderne auto loopt de temperatuur in de auto flink op. In een getinte auto is het een stuk koeler!

Door een uniek productieproces behoudt u een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor de bestuurder en passagiers. Zo heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!


Share:  

Ons adres:
Aalsmeerderweg 283-7
1432 CN, Aalsmeer

Bel ons:
0297 - 26 95 93

telefoon icon

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij
van 9:00 t/m 17:30 en zaterdag t/m 14:00.

Witte banden

Contact formulier

Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vraag?
Gebruik onderstaand contact formulier of mail naar info@procarservice.nl en wij komen snel bij u terug.